Vi flyttar ditt piano tryggt

Ett piano är ett väldigt tungt instrument och det kan vara mycket svårt att flytta det själv. Det kräver rätt teknik och därtill också styrka. Vi är alltså experter i att flytta pianon. Vårt team har lång erfarenhet av att flytta pianon i Stockholm. Vi känner till alla gator och hittar också fram till alla platser på bästa möjliga sätt. Du kan lugnt låta oss sköta flytten.

img

Experter på pianoflytt

Du bör planera din flytt av pianot i god tid, så att du därmed hinner få allt ordnat i tid. Vid planeringen hjälper vi till så mycket vi kan att flytten går så smidigt som möjligt. Vi är experter på att flytta pianon på ett snabbt och smidigt sätt.

img

Tung lyft

Då du bor mycket högt uppe kan det vara nödvändigt för oss att ta hjälp av en skylift. Då spänner vi fast pianot ordentligt på liften och lyfter således in pianot endera via ett tillräckligt stort fönster eller så kan vi också lyfta in den via en balkong till din lägenhet.

img

Anlita en specialist

Du bör alltid anlita en expert för att flytta ditt piano, en oerfaren flyttfirma kan nämligen skada ditt dyrbara piano. Vår flyttfirma använder sig alltid av rätt utrustning och teknik då vi jobbar med att flytta ditt piano. Vi informerar dig också under hela flyttningsprocessen om hur det löper.

img

Ansvarsförsäkring

För att du ska känna dig ännu tryggare med oss som din pianoflyttfirma erbjuder vi också en ansvarsförsäkring. Vi erbjuder dig en förstklassig pianoflytt oavsett var i Stockholm du befinner dig i. Det är bara att ringa upp oss och vi börjar organisera ditt pianoflytt precis som du ha den.