När du ska flytta ditt piano

Ska du flytta ditt piano? Du bör nämligen planera ditt pianoflytt i god tid och därmed ta kontakt med en bra firma som gör pianoflytt. Vi hjälper dig gärna. Alla instrument bör bli behandlade mycket varsamt. Men eftersom att ett piano dessutom är väldigt tungt behöver du extra styrka och därtill även specialkunskap för att flytta det.

Din pianoflytt är trygg med oss

Du kan lita ditt piano till oss och eftersom vi behandlar det varsamt och tryggt. Ditt pianoflytt går därmed snabbt och behändigt. Dessutom har vi ett mycket bra pris. Om du bor mycket högt uppe, kommer vi närmare bestämt att använda oss av en skylift. Och tar därmed ditt piano in via din balkong eller ett tillräckligt stort fönster. För att ditt pianoflytt ska gå så smidigt som möjligt, får du därmed på förhand information om vad som du kan göra på förhand. Du håller kontakten med oss under hela flyttprocessen.

Vi gör pianoflytt

Vi jobbar i Stockholm och kan staden utantill och vi vet därför hur vi kommer fram till alla ställen på bästa möjliga sätt. Då du väljer oss får du därmed experter på pianoflytt i Stockholm. För din trygghetskänsla har vi även en ansvarsförsäkring, om det skulle hända något misstag. Vi hjälper också till om du behöver en uppställningsplats. Vi anpassar oss helt och hållet enligt dina och ditt instruments behov.