Flytt av piano

Ett piano är ett väldigt tungt instrument och därmed är det tungt och obekvämt att flytta ett piano. Det kräver specialutrustning och rätt teknik, detta är just det vi kan erbjuda dig. Vi har lång erfarenhet av att flytta tunga pianon. Fast du bor högt uppe i ett våningshus, kan vi som professionella pianoflyttare därmed se till att ditt piano kommer tryggt uppe till din lägenhet.

Planera ditt pianoflytt i god tid

Det lönar sig för dig att i mycket god tid börja planera för flytten av ditt piano. Vi hjälper dig gärna med att planera hur och när själva flytten ska äga rum. Vi kan alla Stockholms gator och vi vet därför hur vi kommer fram till alla platser på bästa möjliga sätt. Ditt piano bör bli hanterat på det absolut bästa sätt och vi som har lång erfarenhet av pianoflytt är medvetna om detta. Det kräver styrka, kunskap och rätt teknik då ett stort piano ska bli flyttat. Du kan därför känna dig helt trygg med att överlåta ditt piano åt oss under flytten.

Trygg och smidig flytt

Eftersom vi har lång erfarenhet inom pianoflytt kan vi snabbt och smidigt flytta ditt piano. Om du bor mycket högt uppe kan det hända att vi använder oss av en skylift och tar in ditt piano via din balkong. Därtill gör vi detta för ett rimligt pris. Vi har även en ansvarsförsäkring om det skulle hända ett misstag. Tag bara kontakt till oss och vi svarar på dina frågor, så diskuterar vi hur du vill att pianoflytten ska ske.